Wie zijn wij?

Oprichter van KORU is Diane Zandee, die in haar tijd bij Eneco vanuit de koploperspositie in de energietransitie heeft ervaren hoe een bedrijf getransformeerd kan worden naar een integrale duurzame organisatie. Binnen Eneco werkte zij van 2005 tot 2015 in financiële functies en de laatste jaren als Procurement Director. Na haar tijd bij Eneco werkte zij als (interim) CFO en ondernemer bij diverse bedrijven van groot (NS, Schiphol) tot scale ups en startups.

Diane is verbonden aan Nyenrode als docent en (PhD) onderzoeker. Daarnaast is zijn er samenwerkingsverbanden in de markt  om meer impact te maken op systeemtransitieniveau. Op projectbasis werkt KORU samen met andere partners aan duurzame projecten om duurzaamheid en de circulaire economie te versnellen. Onder andere met betrekking tot het ontwikkelen van een game en het schrijven van artikelen om meer inzicht te geven in de circulaire economie en de financiële uitdagingen.

Wat klanten zeggen over onze diensten en expertise:

“Diane is een van de toonaangevende materiedeskundigen op het gebied van Circulaire Economie. Ze is uitzonderlijk gul met haar tijd en deelt haar schat aan kennis en ervaring met iedereen die gepassioneerd is over de circulaire economie”

“Bedankt voor je interessante en interactieve workshop. Leuk om vanuit een andere mindset naar bepaalde business modellen te kijken. Met zeer positieve evaluaties van de deelnemers”.